Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για τα τραπεζοκαθίσματα στα Χανιά

Συμβολικός αποκλεισμός της Πολεοδομίας Χανίων από την Ένωσης Επιχειρηματιών Σούδας

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για τα τραπεζοκαθίσματα στα Χανιά

Συμβολικό αποκλεισμό της Πολεοδομίας στα Χανιά πραγματοποίησαν για μια ώρα σήμερα το πρωί μέλη της Ένωσης Επιχειρηματιών Σούδας. Οι επιχειρηματίες της περιοχής διαμαρτύρονται για το νέο κανονισμό δημόσιων κοινόχρηστων χώρων, υποστηρίζοντας ότι, αν εφαρμοστεί ως έχει, πολλές επιχειρήσεις της περιοχής θα αναγκαστούν να βάλουν «λουκέτο».

Σταμάτης Κορταλιουδάκης: Αν εφαρμοστεί ως έχει ο κανονισμός, δεν τους δίδεται αυτέ ένα μέτρο εξωτερικού χώρου

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος των επιχειρηματικών Σταμάτης Κορταλιουδάκης, «το πρόβλημα είναι μεγάλο κυρίως για τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στο ανατολικό τμήμα της Σούδας. Αν εφαρμοστεί ως έχει ο κανονισμός, δεν τους δίδεται αυτέ ένα μέτρο εξωτερικού χώρου».

Οι καταστηματάρχες και επιχειρηματίες εκτός από την κατάληψη κατέθεσαν και σχετικό υπόμνημα στη δημοτική αρχή. Οι κινητοποιήσεις για το νέο κανονισμό άρχισαν χθες από το παλιό λιμάνι των Χανίων με πορεία προς το δημαρχείο και κλείσιμο των καταστημάτων μέχρι και τις 6.00 σήμερα το πρωί.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας με γραπτή του δήλωση τονίζει ότι ο νέος κανονισμός θα εφαρμοστεί καθώς η δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να βάλει τάξη στην πόλη διασφαλίζοντας τον κοινόχρηστο δημόσιο χώρο.

Διαβάσε επίσης: Διαμαρτυρία καταστηματαρχών για τα τραπεζοκαθίσματα στα Χανιά

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ