Ήρθε η ανάπτυξη και άλλα… fake news

ΒΕΘ: Μείωση 24% στα «λουκέτα» για τις βιοτεχνίες το 2017

Αγαπητό mikromeseos.gr διάβασα με μεγάλη μου έκπληξη στο σάιτ σου, και σ’ άλλα σάιτ δηλαδή, πως η ανάπτυξη επιτέλους επέστρεψε στην Ελλάδα! Μόλις το είδα, σάστισα! Έτριψα τα μάτια μου, καθάρισα τα γυαλιά μου καθ’ ότι και μιας κάποιας ηλικίας, και σταυροκοπήθηκα!

«Η διεθνής εμπιστοσύνη έχει επιστρέψει κι αυτή και σύντομα θ’ αρχίσουν να καταφθάνουν και οι επενδυτές με τις επενδύσεις και με τα πολλά λεφτά»

Ο πολύς κύριος Πιερ Μοσκοβισί, ο ευρωπαίος επίτροπος επί των Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δήλωσε ανακουφισμένος που στην Ελλάδα μετά από τόσα χρόνια, λέει, επέστρεψε η ανάπτυξη. Η διεθνής εμπιστοσύνη έχει επιστρέψει κι αυτή και σύντομα θ’ αρχίσουν να καταφθάνουν και οι επενδυτές με τις επενδύσεις και με τα πολλά λεφτά. Θ’ ανοίξουν οι δουλειές, ο κόσμος θ’ αρχίσει να προσλαμβάνεται κι όλα μέλι-γάλα. Με λίγα λόγια, σωθήκαμε!

«Οι Έλληνες βογγάνε για να μαζέψουν και το τελευταίο τους ευρώ για να πληρώσουν υποχρεώσεις και φόρους»

Ήμαρτον παναγίτσα μου, σκέφτηκα, για ποια Ελλάδα μιλάει αυτός ο τρελό-Γάλλος; Μάλλον θα έχει στο νου του κάποια άλλη χώρα κι όχι την Ελλαδίτσα μας. Εδώ, οι Έλληνες βογγάνε για να μαζέψουν και το τελευταίο τους ευρώ για να πληρώσουν υποχρεώσεις και φόρους. Τώρα που είπα φόρους, την Παρασκευή λήγει η προθεσμία για την 1η δόση του ΕΝΦΙΑ. Οπότε, σπεύσατε Έλληνες να πληρώσετε, γιατί έχει έρθει η αναπτυξη κι είναι ντροπή να μην έχουμε να της βγάλουμε κάτι να την τρατάρουμε. Κι  έχει τόσα χρόνια να μας κάνει την τιμή να περάσει απ’ τα μέρη μας.

«Βλέπω καθημερινά την επιχειρήσή μου να φυτοζωεί και την οικογένειά μου να πένεται»

Τέλοσπάντων, ό,τι έρχεται καλοδεχούμενο. Ακόμα και η ανάπτυξη και οι επενδύσεις. Εγώ σαν μικρομεσαίος επιχειρηματίας που είμαι, βλέπω καθημερινά την επιχειρήσή μου να φυτοζωεί και την οικογένειά μου να πένεται. Βλέπω το γείτονα μου, 55 χρονώ νοικοκύρη άνθρωπο, να είναι άνεργος και να μη μπορεί να ζήσει τη φαμίλια του. Βλεπω, σ’ολο το δρόμο απέναντί μου κλειστά μαγαζιά. Βλέπω ή μάλλον δε βλέπω, γιατί έχουν φύγει για άλλες πολιτείες, μορφωμένα παιδιά να ψάχνουν την τύχη που τους στέρησαν στην ξενιτιά. Εγώ λοιπόν, που όλα αυτά τα βλέπω, που να μην τα ‘βλεπα, ένα έχω να σας πω!  Εκεί στα σάιτ, στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα σταματήστε! Το κακό με τα fake news έχει παραγίνει! Ο καθένας λέει τη μπούρδα του, τη δουλειά του κάνει θα μου πείτε κι αυτός, κι εσείς την αναπαράγετε.

Ε, λοιπόν σταματήστε το! Δεν είμαστε χαζοί, φτωχοί είμαστε! Αυτοί, ξένοι κι Έλληνες πολιτικάντηδες δεν έχουν το Θεό τους! Θα μας κλείσουν που θα μας κλείσουν, μη μας τρελάνουν κιόλας!

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ