Μικρομεσαίοι επιχειρηματίες σε… κώμα!

Μικρομεσαίοι επιχειρηματίες σε... κώμα!

Αγαπητό mikromeseos.gr σου γράφω πραγματικά εξοργισμένος. Είμαι κι εγώ ένας αναγνώστης σου μικρομεσαίος επιχειρηματίας. Η δουλειά πάει από το κακό στο χειρότερο, αλλά σίγουρα ούτε εσύ ούτε και οι φίλοι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες που σε διαβάζουν χρειάζεστε εμένα για να το καταλάβετε!

«Η θέση τους απέναντι στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα είναι από καιρό ξεκάθαρη»

Η αγορά είναι πεθαμένη και κανείς δεν κάνει τίποτα γι’ αυτό! Καλά, από την κυβέρνηση δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο. Η θέση τους απέναντι στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα είναι από καιρό ξεκάθαρη! Θέλουν να μας κλείσουν όλους! Αλλά, από την αντιπολίτευση περίμενα κάτι περισσότερο.

Μετά λύπης μου διάβασα στο σάιτ πως η Νέα Δημοκρατία έκανε προσφυγή στο ΕΣΡ κατηγορώντας την κυβέρνηση για ψεύτικες δημοσκοπήσεις από ανύπαρκτες εταιρείες δημοσκοπήσεων και προπαγάνδα.

«Εμείς οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, εμείς οι έλληνες πολίτες δεν περιμένουμε τις δημοσκοπήσεις για να κρίνουμε την πολιτική της κυβέρνησης»

Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας μην αναλώνεστε σε τέτοιες κινήσεις! Όλα αυτά αυτά ρίχνουν νερό στο μύλο των προπαγανδιστών. Εμείς οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, εμείς οι έλληνες πολίτες δεν περιμένουμε τις δημοσκοπήσεις για να κρίνουμε την πολιτική της κυβέρνησης. Τη βιώνουμε στο πετσί μας καθημερινά! Και να είστε σίγουροι ότι όταν έρθει ο καιρός για εκλογές θα ξέρουμε ήδη τι να ψηφίσουμε! Ο καιρός του «πηγαίνω μ’ όποιον κερδίζει έχει περάσει ανεπιστρεπτί γι’ αυτή τη χώρα» και δε χρειαζόμαστε τις σφυγμομετρήσεις για την απόφαση που ίσως κρίνει το θάνατο ή την ανάσταση της επιχείρησής μας.

«Η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, είναι σε κώμα κι από στιγμή σε στιγμή αποδημεί εις κύριον»

Δικό σας έργο μέχρι τότε ως αντιπολίτευση, και δεν το περιορίζω στη Νέα Δημοκρατία αλλά και στα υπόλοιπα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης, είναι να προσπαθήσετε με τις παρεμβάσεις σας και τις προτάσεις σας να βελτιώσετε την κατάσταση για όλους εμάς τους πολίτες. Ασκήστε σκληρή αλλά εποικοδομητική κριτική στις κυβερνητικές επιλογές!

Η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, δεν ανήκει σε κανένα κόμμα! Είναι σε κώμα κι από στιγμή σε στιγμή αποδημεί εις κύριον! Ξυπνήστε! Το θέμα δεν είναι η καρέκλα σας, αλλά η Ελλάδα μας! Επιτέλους, ως αντιπολίτευση κάντε κάτι πριν είναι πολύ αργά! Και ο λαός θα ξέρει πώς και τι να ψηφίσει, όταν έρθει η ώρα των εκλογών! Δε θα περιμένει τις σφυγμομετρήσεις, ψεύτικες ή αληθινές, προκειμένου να επιβραβεύσει αυτόν που τον στήριξε και να στείλει από ‘κει που ‘ρθε εκείνον που τον εξαπάτησε!

 

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ