Πώς η σύντροφός μου “τίναξε” την επιχείρησή μου στον αέρα επειδή την… κεράτωνα!

epixeirisi

Πριν 15 χρόνια ξεκίνησα μία επιχείρηση συμβουλευτικών υπηρεσιών μαζί με την αρραβωνιαστικιά μου.

Είχαμε ολοκληρώσει τις σπουδές μας και είχαμε κατορθώσει να αποκτήσουμε και μεταπτυχιακούς τίτλους. Στη Διοίκηση Επιχειρήσεων εγώ και η κοπέλα μου, η Γεωργία, στα Οικονομικά.

Ήμασταν αισιόδοξοι με τα εφόδια που είχαμε αποκτήσει και έτσι , με την οικονομική βοήθεια των δικών μας, κατορθώσαμε να στήσουμε μία υγιής επιχείρηση.

Από τον πρώτο κιόλας καιρό, τα πράγματα ήταν πολύ θετικά και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ξεκίνησε να μας αποφέρει έσοδα! Από την αρχή γνωρίζαμε, ότι για την επιτυχία του επιτεύγματός μας, είναι πολύ σημαντικό να διανεμηθούν οι ρόλοι. Έτσι και έγινε.

Η Γεωργία είχε αναλάβει κυρίως το διοικητικό κομμάτι της εταιρείας και εγώ τις δημόσιες σχέσεις.

Με απλά λόγια δηλαδή, ήμουν αυτός που έψαχνε και έβρισκε νέους πελάτες με οποιοδήποτε… κόστος! Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πολύ καλός στις πωλήσεις, αφού ήμουν ένας πολύ εξωστρεφής άνθρωπος και μου άρεσε να συναναστρέφομαι με καινούρια άτομα… Κυρίως όμως με γυναίκες.

Πώς να σας το πω λαϊκά; Ήμουν λίγο ζωηρούλης ή καλύτερα μπερμπάντης ή ακόμη καλύτερα, δεν είχα αφήσει θηλυκό για θηλυκό…

Στην αρχή, ήμουν διακριτικός στις κινήσεις μου αλλά όσο περνούσε ο καιρός άρχισα να κάνω λάθη.

Η Γεωργία δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ σαν το σκυλί, οπότε δεν είχε αντιληφθεί τίποτα για τις ατασθαλίες μου. Ούτως ή άλλως, έλειπα πολλές ώρες από την εταιρεία αφού προέκυπταν πολλά… εξωτερικά ραντεβού με «πελάτες»!

Βοήθησε βέβαια και το γεγονός ότι ήταν πολύ ερωτευμένη μαζί μου, τόσο που ο έρωτας κυριολεκτικά την είχε… τυφλώσει.

Όσο περνούσε ο καιρός, και δεδομένου ότι δεν υπάρχει το τέλειο «έγκλημα», η Γεωργία νομίζω ότι άρχισε να αντιλαμβάνεται κάποιες αλλαγές στη συμπεριφορά μου αλλά ποτέ έως τότε δεν είχε αναφέρει τίποτα.

Ούτε γκρίνια, ούτε σκηνές, ούτε τίποτα. Συνέχιζα λοιπόν και εγώ ακάθεκτος, χωρίς να αγχώνομαι για τίποτα!

Μια μέρα όμως, όλα γκρεμίστηκαν…

Η αποφράδα εκείνη μέρα μου άλλαξε τη ζωή…

Ένα πρωινό λοιπόν, σαν όλα τα άλλα, κοιμόμουν αμέριμνος στο σπίτι.

Η Γεωργία είχε πάει ήδη στο γραφείο, όπως άλλωστε γινόταν κάθε πρωί.

Εγώ «έστρωνα επιδερμίδα» μέχρι τις 10 και μετά πήγαινα!!!

Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο και μία αντρική φωνή αρχίζει να μου μιλάει και να μου λέει διάφορες συγκεχυμένες πληροφορίες… Κάτι για κάποια αρχεία και για το server και για τη Γεωργία και πολλά άλλα ακαταλαβίστικα στοιχεία, που δεν ήμουν σε θέση να κατανοήσω, χωρίς να πιω καφέ.

Αποφάσισα να σηκωθώ από το κρεβάτι (παρότι ήταν ακόμη 8.30) και να ετοιμαστώ για να πάω από το γραφείο μήπως και καταλάβω τι συνέβαινε.

Με το που φτάνω στο γραφείο, συνειδητοποίησα ότι εκείνη ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου.

Ο κύριος που μιλούσαμε στο τηλέφωνο ήταν ο δικηγόρος της Γεωργίας. Μου αποκάλυψε ότι η σύντροφός μου, είχε διαγράψει και είχε πάρει μαζί της όλα τα σημαντικά έγγραφα της εταιρείας, όπως για παράδειγμα, τα αρχεία των πελατών, τις καρτέλες του λογιστηρίου κτλ.

Με λίγα λόγια, είχε πάρει όλη την “εταιρεία” μαζί της και είχε φύγει… Όσα είχαμε “χτίσει” μαζί, ήταν στο… τσαντάκι της!

Δεν άφησε τίποτα για μένα…

Όταν μπήκα στο γραφείο μου, βρήκα ένα φάκελο με φωτογραφίες και ένα χειρόγραφο σημείωμα που έλεγε: «Είσαι πολύ μ@#$$#ς, μην τολμήσεις και ψάξεις να με βρεις, φεύγω».

Στις φωτογραφίες, οι οποίες ήταν σίγουρα πάνω από 10, ήμουν εγώ με άλλη παρτενέρ κάθε φορά… Σε εστιατόρια, σε ξενοδοχεία, σε μπαράκια, παντού….

Τα ήξερε όλα και όλον αυτό τον καιρό με παρακολουθούσε.

Δεν είχα καν τα μούτρα να της μιλήσω στο τηλέφωνο, πόσο μάλιστα να επιδιώξω να την δω από κοντά… Έπρεπε να πάρω απόφαση ότι έχασα τη γυναίκα μου και παράλληλα τον πιο σημαντικό συνεργάτη μου…

Έκανα πάρα πολλές προσπάθειες να διοικήσω την εταιρεία και να ανακτήσω όλο αυτό το υλικό που η Γεωργία είχε πάρει μαζί της.

Δεν κατάφερα απολύτως τίποτα.

Μόνο εκείνη γνώριζε πώς να την «αναστήσει» και πάλι αλλά με λογικά με μίσησε…

Σύντομα αναγκάστηκα να βάλω λουκέτο.

Παράλληλα, δεν έκανα καμία νομική κίνηση εναντίον της. Είχα συνειδητοποιήσει ότι εγώ έφταιγα για όλα και εξαιτίας μου ακολούθησε αυτή την συμπεριφορά.

Η σημερινή μας κατάσταση;

Η Γεωργία επιτυχημένη επιχειρηματίας με 2 παιδιά (φυσικά όχι δικά μου) και εγώ ιδιωτικός υπάλληλος , μόνος, ψάχνει!!!

   

  Θέλεις να δημοσιευτεί η δική σου ιστορία

  Βάλε το e-mail σου και γράψε μας τη δική σου ιστορία!   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ