Επενδύσεις κι επενδυτές να δουν τα μάτια σας!

Επενδύσεις κι επενδυτές να δουν τα μάτια σας!

Θέλετε δουλειές; Θα σας φέρω επενδυτές να σας φτιάξουν δουλειές! Θέλετε δρόμους; Θα σας φέρω επενδυτές να σας φτιάξουν δρόμους! Θέλετε γεφύρια; Θα σας φέρω επενδυτές να σας φτιάξουν γεφύρια! Θέλετε παιδεία, υγεία και ασφάλεια; Θα σας φέρω επενδυτές να σας τα τακτοποιήσουν όλα αυτά!

«Είμαστε μια χώρα υπό επιτροπεία και η κυβέρνησή μου δεν είναι κανονική κυβέρνηση»

Μη μου ζητάτε μόνο να σκίσω τα μνημόνια, να καταργήσω τον ΕΝΦΙΑ και να ρίξω τη φορολογία! Μη μου ζητάτε ν΄αυξήσω τους μισθούς και, γενικά, να κάνω ό,τι σας υποσχέθηκα, προεκλογικά! Μην ξεχνάτε πως είμαστε μια χώρα υπό επιτροπεία και η κυβέρνησή μου δεν είναι κανονική κυβέρνηση, μιας κανονικής χώρας!

«Αδειάστε ό,τι σας έχει απομείνει στην τράπεζα. Ό,τι κρύβετε κάτω από τα στρώματα»

Σας υπόσχομαι, όμως, να βγούμε απ’ το μνημόνιο του χρόνου το καλοκαίρι! Σας υπόσχομαι να μείνουμε κυβέρνηση μέχρι όσο μπορούμε να κρατηθούμε στην καρέκλα. Στο μεταξύ, εσείς ξεχάστε τη γενιά των 700 ευρώ! Δεν έχει καμιά σχέση με σας! Εσείς είστε πλέον η περήφανη γενιά των 360 ευρώ! Οπότε, εξακολουθήστε γεμάτοι περηφάνεια να βάζετε λουκέτο στις επιχειρήσεις σας! Παραμείνετε άνεργοι, αλλά αξιοπρεπείς! Μείνετε συνταξιούχοι, αλλά χωρίς συντάξεις! Και πάνω απ’ όλα μάθετε να ζείτε από τα έτοιμα ή ακόμα καλύτερα χωρίς καθόλου χρήματα.

Αδειάστε ό,τι σας έχει απομείνει στην τράπεζα. Ό,τι κρύβετε κάτω από τα στρώματα. Ό,τι έχει παραπέσει σε καναπέδες και κάτω απ΄τα καθίσματα στ’ αυτοκίνητο!  Γυρίστε ανάποδα κι αδειάστε ό,τι έχετε στις τσέπες σας! Τα χρειαζόμαστε όλα! Θέλουμε μέχρι και το τελευταίο σεντ του ευρώ για να πετύχουμε κι αυτή τη χρονιά και πρωτογενές πλεόνασμα κι ανάπτυξη! Και μετά θα πάρει μπρος και η πραγματική οικονομία! Και μετά θα δείτε!

«Γιατί θα βγούμε απ’ τα μνημόνια κι αυτό είναι δέσμευση!»

Τι, δε σας έχει μείνει τίποτα; Μη μου αγχώνεστε! Γι’ αυτό θεσμοθετήσαμε, άλλωστε, και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς! Και μετά εδώ είμαι εγώ! Και οι Ευρωπαίοι και το ΔΝΤ κι αυτοί εδώ είναι! Κι εδώ θα ‘ναι κι αφού βγούμε απ’ τα μνημόνια! Γιατί θα βγούμε απ’ τα μνημόνια κι αυτό είναι δέσμευση!

Όπως δέσμευση είναι να μη επιτρέψω να γυρίσει ποτέ ξανά η εξουσία σ’ όσους μας έφεραν ως εδώ! Μ’ αυτήν την κυβέρνηση θα προχωρήσουμε την Ελλάδα μπροστά! Τι; Μ’ αυτή την την κυβέρνηση πάμε ολοταχώς στο γκρεμό; Μη φοβάστε! Είπαμε, θα σας φέρω επενδυτές να σας τα διορθώσουν όλα! Θα σας φτιάξουν γεφύρια να μην πέσουμε στον γκρεμό! Τι, δε με πιστεύετε; Μου λέτε πως όσοι επενδυτές απέμειναν στην Ελλάδα, φεύγουν κι αυτοί; Φεύγει σήμερα και η Eldorado Gold;

«Θα σας φέρω άλλους επενδυτές, καλύτερους!»

Και τι σκάτε; Εγώ! Προσωπικά εγώ, ο πρωθυπουργός σας! Ως επικεφαλής της ομάδας για τις επενδύσεις που θα φτιάξω και θα ηγούμαι, θα σας φέρω άλλους επενδυτές, καλύτερους! Επενδυτές που δε θα ‘χουν σκοπό τους το κέρδος. Πώς; Σας φαίνονται λίγο υπερβολικά όλα αυτά! Τι, δεν υπάρχουν τέτοιοι επενδυτές; Δεν πρόκειται μ’ αυτά τα μυαλά να γίνουν ποτέ επενδύσεις στην Ελλάδα;

Μα τι λέτε; Επενδύσεις να δουν τα μάτια σας! Κι ανάκαμψη κι ανάπτυξη κι ό,τι τραβάει η ψυχούλα σας! Αρκεί να ‘μαι εγώ εδώ πρωθυπουργός κι εμείς κυβέρνηση και να μην έρθουν οι άλλοι! Το νου σας! Γιατί για τους άλλους δε μπορώ να δεσμευτώ για τίποτα! Και μετά τις εκλογές, μη μου πείτε πως δε σας προειδοποίησα!

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ